Menu Close

Delcreda je visoko specializirana mednarodna skupina, ki ponuja storitve na področju upravljanja s tveganji. Ustanovila sta jo strokovnjaka za zavarovanje terjatev Andreas Steinborn in Thomas Bölinger leta 2012 z opravljanjem storitev v Nemčiji in Ruski Federaciji. Novembra 2014 je Delcreda geografsko razširila poslovanje na področje nekdanje Jugoslavije (Balkan/Adriatik) s pisarno v Sloveniji, ki jo vodi partnerica Klara Stanič.

Poleti 2019 je Delcreda ustanovila China Desk, ki jo vodi Xin Yang-Schneider.

Naši specialisti in partnerji vam lahko svetujejo v Nemčiji, Rusiji, Mongoliji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kitajskem, v Kanadi in ZDA. Skupno šteje naš tim 25 strokovnjakov.

OOO Delcreda, Moskva, Rusija, ponuja posredniške storitve pri zavarovanju in rešitvah financiranja podjetjem v Rusiji, kot tudi za storitve in produkte bonitetnih informacij v Rusiji in državah CIS s pisarnami v Moskvi ter Ulan Batorju, Mongolija.

Delcreda GmbH, Mainz, Nemčija, je posrednik za zavarovanje terjatev in faktoring rešitev ter trži naše mednarodne storitve in bonitetne informacije v Zahodni Evropi ter preko naše mednarodne mreže drugod po svetu.

Delcreda Adriatic/Balkan Partner, Ljubljana, Slovenija, nudi specializirano pomoč na različnih področjih upravljanja s tveganji – zavarovanje terjatev, izvensodno in sodno izterjavo ter bonitetne informacije v Sloveniji in na Hrvaškem ter posredno tudi za Srbijo in Bosno in Hercegovino.

Delcreda Insurance Services Inc, Los Angeles, ZDA, je posrednik zavarovanja terjatev in faktoring rešitev za podjetja v ZDA, ki poslujejo na domačih ali tujih trgih.