Menu Close

Delcreda je visoko specializirano podjetje, ki ponuja storitve svetovanja in posredništva na področju zavarovanja terjatev in upravljanja s terjatvami. Podjetje sta l. 2012 ustanovila strokovnjaka za zavarovanje terjatev Andreas Steinborn in Thomas Bölinger s tovrstnimi storitvami v Nemčiji in Ruski Federaciji. Novembra 2014 je Delcreda s pisarno v Ljubljani razširila geografsko območje poslovanja za področje nekdanje Jugoslavije (Balkan/Adriatik).

Skupino Delcreda danes z 11 zaposlenimi sestavljajo Delcreda Mainz, Delcreda Zavarovalni Posrednik v Moskvi in Delcreda Storitve v Moskvi ter partnersko podjetje v Sloveniji.

OOO Delcreda, Moskva, ponuja storitve in bonitetne informacije v Ruski Federaciji in CIS 

OOO Delcreda Insurance Broker, Moskva je zavarovalni posrednik in posrednik za rešitve financiranja za podjetja v Ruski federaciji.

Delcreda GmbH, Mainz, Nemčija, je licenciran posrednik za zavarovanje terjatev v EU s posebno ekspertizo za podporo mednarodnim podjetjem, ki poslujejo v Ruski Federaciji in državah CIS.

Delcreda Adriatic/Balkan Partner, Ljubljana, omogoča profesionalno pomoč za različna področja upravljanja s tveganji – zavarovanje terjatev, izvensodno in sodno izterjavo ter bonitetne informacije v Sloveniji, na Hrvaškem in posredno tudi za Srbijo in Bosno in Hercegovino.